Okseliene  Hyttefelt i  Indre Risør Skjærgård

Okseliene hyttefelt består av 27 solfylte hyttetomter med sør-vest vendt beliggenhet i Risør i Agder. Tomtene ligger i terrasert hellende terreng ned mot vannet med meget gode solforhold. De fleste tomtene har sol fra tidlig morgen til ca 22.00 midtsommers.

Størrelsen på tomtene varierer fra 600-1200 kvm. og er dermed romslige. Med på kjøpet får du vann, avløp, strøm og opparbeidet vei inn til tomten. Det kan søkes om hytte på inntil 125 m² pr. tomt. Mulighet for kjeller/underetasje i tillegg!

Tomtene ligger 30 – 120 meter fra strandkanten med panoramautsikt over vakre Skarvann. En hytte ved Skarvann gir mange muligheter. Skarvann er et stort og vakkert innlandsvann som byr på fine friluftsopplevelser for både store og små. Vannet er rikt på fisk og det er ideelt for kanopadling. På nedsiden av tomteområdet er det opparbeidet felles båt, grill og badeplass med stor sandstrand. Friluftsinteresserte vil også sette pris på de mange turmulighetene i nærområdet. Det er oppmerkede turstier i vekslende turterreng som byr på fantastisk havutsikt.

Fra nedre del av Skarvann er det ca. 300 meter til sjøen og båthavn i Hødnebøkilen ved Øysang. Kjøreavstanden til sjøen og båthavnen med bil er ca. 7 minutter. Man kan også ta egen båt ned Skarvann og gå de siste hundre meterne til fots.

Risør, Den Hvite By Ved Skagerrak, anses å være en av de eldste trehusbyene i Europa og er kjent for sine små hvite trehus. I sommerhalvåret byr Risør på en rekke kulturarrangementer, festivaler, handel og aktiviteter som Kammermusikkfest, Villvinmarkedet og Trebåtfestivalen.

Fra Øysang går MF Øisang, en av Norges eldste bilferger bygd av tre, i fast rutetrafikk til Risør. Overfarten tar ca. 20 minutter og stopper etter ønske på den idylliske badeplassen Lille Danmark på Risøya.

På Brokelandsheia i Gjerstad ligger Den Lille Dyrehage som blant annet har Norges største regnskog, slangejungel og uteområde med kenguru og norske gårdsdyr.

Kontakt Sigbjørn Handeland, 905 15 745 / sh@eikenhytter.no
eller Kittil Røysland, 957 60 419 / kitti-r@online.no