Området ligger åpent og solvendt til 850 moh med utsikt mot Volbu, Heggefjorden og fjella over mot Vestre Slidre, Vang og Jotunheimen.

Om sommeren er det er det mange muligheter for flotte sykkel- eller fotturer mellom fjellene, og man kan ta en topptur til en av de mange fjelltoppene i nærområdet. Eksempelvis Skaget (1685 m.o.h), Rundemellin (1345 m.o.h) og Skarvemellin (1267 m.o.h) Sommeråpen stølsvei fra Robølsbygde til mektige Langsua nasjonalpark i storslagen natur med variert dyre- og planteliv i et område som strekker seg over 537 km2 Man kan kjøpe fiskekort i Øystre Slidre statsallmenning som gir fine og varierte fiskemuligheter i 80(!) vann og 10 mil med bekker og åer.

Om vinteren er dette et eldorado for de som liker å gå på langrennski. Det er preparerte skiløyper i området, og disse forgrener seg videre helt til Beitostølen, Kruk, Aurdalsåsen m.m. De preparerte løypene holder høy standard. Videre går det løyper fra bl.a. Rolistølen, Vangsjøen og Yddin. Nærmeste alpinanlegg er på Beitostølen (ca. 20 minutters kjøring fra eiendommen) hvor du finner Beitostølen Skisenter og Beito Alpinsenter. Beitostølen er forøvrig porten til Jotunheimen, her ligger hele 255 av Norges 300 fjelltopper over 2000 meter. Galdhøpiggen (2469 m.o.h), Besseggen (1743 m.o.h) og Rasletind (2105 m.o.h) er de mest populære. Bitihorn (1607 m.o.h) er også en populær topp for hele familien, turen starter kun få minutters kjøring fra Beitostølen.