Eiken Hytter ble stiftet i 1994. Vi har i mange år levert hus og hytter til store og små prosjekter, i innland og på eksport. Vår kompetanse med hus, hytter og trelastproduksjon til byggemarkedet er fra 1985.

Kvalitet, kraftige dimensjoner, norske produkt, komfort, praktiske løsninger, og godt utnyttet areal blir satt i høysetet. Omtegninger og justeringer gjør vi selvsagt uten tillegg i prisen. Det er lagt stor vekt på eksteriør for trivsel og tilpasning til omgivelsene. Ønskes andre produkter enn vår standard byggesett beskrivelsen inneholder, kan dette endres.

De fleste av våre modeller kan produseres i storelementer som er en moderne og tidsbesparende byggemetode. Vi streber etter godt tilrettelagte byggesett for videre monteringsprosess og kort byggetid. Metoden ivaretar tørrhetskrav på en god måte.

Hos oss har de direkte kontakt med produksjonsstedet, som er viktig for å nå ønsket målsetting og til gunstig pris. Vi hjelper deg med valg av riktig håndverker, valg av alternativer med taktekke, golv, fundamentering, osv. Bedriften har sentral godkjenning i forhold til plan og bygningsloven.
Som kunde kan du forholde deg til en profesjonell leverandør med kompetanse til å gjennomføre prosjektet. Spør gjerne en av våre kunder.

Våre hus og hytter leveres iht. deres ønske som f.eks: komplett byggesett, utvendig byggesett, ferdig oppsatt bygg. Tegningssett, fundamentplan, detaljtegninger tilhører leveransen. Transport foregår med moderne kranbiler og trailere.

Ta kontakt for ytterlige informasjon, eller avtal tid for et møte.