Solliåsen Nord

Solliåsen Nord er et flott hyttefelt helt inntil Birtevatn. Her er det sol fra morgen til kveld og et hyggelig miljø med gode hyttenaboer. Her får du den uberørte idylliske naturen helt inntil hytteveggen med flott utsikt og fantastiske ski og turmuligheter.

Solliåsen Nord ligger på østsiden av Birtevatn, et flott vann i Birtedalen i Fyresdal Kommune. Feltet ligger ca 25 minutter med bil fra Fyresdal sentrum og har en rolig og fantastisk beliggenhet med fjell og natur helt inntil. I Birtedalen er det gode muligheter for jakt, fiske, padling og mye mer i Birtedalen. En vakker og idyllisk plass rett og slett!

NATURELDORADO FOR HELE FAMILIEN!

Birtedalen byr på flotte naturopplevelser året rundt. Ta med familien på tur i skog – og fjellterreng og utforsk et eldorado av fantastisk natur. Enten du ønsker å plukke bær, besøke nydelige fiskevann eller bare nyte turer i frisk luft er dette stedet. Området byr på turterreng som passer alle og sjekk ut sti- og løypelagets egne sider for mer informasjon rundt dette. 

OPPLEV SKIGLEDEN

Rett utenfor hyttedøren er det mange flotte skimuligheter. Her er det om lag 30 km med oppkjørte skiløyper så fort føret tillater det, og det er som regel tidlig da Birtedalen er en plass med gode og sikre snøforhold. Vi jobber for tiden med å planlegge et lite skitrekk for barn med en sosial samlingsplass i nærhet med hyttefeltet, men dette er foreløpig i startgropa.

NÆRHET TIL VANNET

Birtevatn er noe av det flotteste med Birtedalen. Et flott og idyllisk vann som byr på hyggelige opplevelser som fisking, en koselig padletur, eller kanskje du har lyst på et bad på den flotte langgrunne Birtesanden? Felles med alt er en flott naturopplevelse rett i nærheten av hytta.

Les mer på https://solliaasen-nord.no/

Prosjekterte hytter

Klikk på bildene for å komme til Finn.no annonsene med mer info og priser

Det er også fullt mulig å velge andre hyttemodeller fra oss, eller gjøre tilpassinger etter dine egne ønsker.