Velkommen til Sandvand hyttefelt!
Grunneier Eilif Galdal er tilgjengelig for visning av tomter og hytte i hele vinter og vår.
Det er flotte oppkjørte skiløyper på vinterstid, og flott natur hele året!

Sandvand hyttefelt ligger i Vest-Agder 20 km sydøst for Tonstad. Hyttefeltet ligger fint til i en helling opp fra vannet. Det er lagt ut mye fellesareal til både grillplass og område for ballspill, brygger og badeplasser, lavvo eller lignende på holme i vannet. Det er også opparbeidet en flott sandvolleyballbane som er til fri bruk. Fiskekort og båtleie i Sandvand. Rikelig med fisk. Det er mange fine turløyper sommer som vinter. Skiløyper blir oppkjørt i sesongen. Informasjon om Sandvand hyttefelt finner du på feltet si heimeside www.sandvand.no

4G er nå i drift på Sandvand fra både Telenor og NetCom!

Generelt

Sandvand er stedet for avslapping og det gode liv. Her kan du finne roen midt i det beste naturen har å by på. Varm innlandssommer der gradestokken bare stiger og stiger. Rundt vannet er det flotte badeplasser. Eiendommen på Sandvand er på totalt 10.000 da. For de som liker å gå tur, anbefales skogsveien til stølen på heia. Flott turveg på 3,3 km rundt Sandvand er på plass med ny gangbru over elva. Badeplass er forskjønnet og utvidet med at det er tilkjørt mye fin sand. Gangstier er bygget til felles samlings- sted som nå kan tas i bruk. Her er mange muligheter for felles grillplass osv. Kort sagt, du har mange muligheter til å finne din drømmeferie her.

Adkomst/Tomteforhold

Det er lett å komme til Sandvand. Feltet ligger like ved kryss mellom fylkesvegene 42 og 466, 20 min. kjøretid fra Tonstad sentrum. Fra Stavanger tar det 1 time 45 min., fra Egersund 1 time, fra Kristiansand 1 time 45 min. og fra Flekkefjord 30 min.  Ved Sandvand er det skiltet til feltet. Det ligger inn langs privat veg til Birkeland, men kan sees fra hovedveiene.

Tomtene leveres som selveiertomt med høy standard. Vann, kloakk og strøm blir ført fram til tomta og tilkopling er inkludert i tomteprisen.

Dette prospektet ligger på en meget fin utsiktstomt, tomt nr 4 i feltet. Denne tomta er opparbeidet med jordkledde skråninger og gruset oppstillingsplass for bil.

For nærmere informasjon, se www.sandvand.no

Innhold

Denne hytta er spesielt tilpasset tomt 4 og omgivelsene med spesiell vekt på utsikt og solforhold. Med 5 soverom og minst 10 sengeplasser pluss stort loft og bad. Total golvflate på hele 141 m² med 95 m² i 1.etasje og 46 m² på loftet + bodmulighet. Utvendig terrasser på 50 m²! Hytta har alt det du trenger for å nyte det gode hyttelivet så vel innendørs som på den store terrassen.

Hytta leveres med ferdige ytterveggelementer som heises på plass med kran. Byggesettet dimensjoneres og leveres etter dagens tekniske forskrifter. Ferdig oppsatt med materialer som vist i vedlagte beskrivelse. Det er avsatt et fast beløp på 40.000 til kjøkkeninnredning.

Under hytta støpes det isolert betongplate. Kraftig 223 mm bred utvendig kledning ferdig grunnet. 200 mm isolasjon i yttervegger og 250 mm isolasjon i taket. Både ytterdører, vinduer og foringer er ferdig malt fra fabrikk. Takrenner i stål og torv på taket. Kraftige utvendige søyler og belistning. Icopal pipe med pipehatt og ovn type «ILD 10» med glassplate ferdig montert. (pipa må pusses/behandles av kjøper) Kraftig furu veggpanel i stue, kjøkken og vindfang. For øvrig paneler av god kvalitet, samt furugolv. Fliser på golv i bod, vask, gang, bad, badstu og bad på loft. Elektriker og sanitærutstyr. Utvendig terrasse av impregnert materiale er inkludert. Hytta er da klar for innvendig og utvendig behandling som beis og maling.

 

Alle salgsomkostninger er inkludert i tomteprisen. Det eneste som tilkommer er behandling av overflater i bygget, tinglysing av skjøte, kommunale gebyrer til matrikkelbrev og byggetillatelse og innmeldingsavgift i velforening. Oppgjør for tomtesalget skjer gjennom advokatfirma.

Forbehold

Prisen er pr. 25.03.2015, og det tas vanlig forbehold om prisstigning på byggesettet fram til levering.


Kontaktpersoner:
Grunneier: Eilif Galdal – 918 80 109
Selger: Sigbjørn Handeland – 948 94 316