Eiken Hytter AS har prosjektert en nøkkelferdige fritidsbolig spesialtegnet for denne tomten i Løefjell.
Hytta kan være klar til innflytting i løpet av vinteren 2019,  bare 300 meter fra skitrekket.

Eiken Hytter AS har mange modeller med ulike størrelser fra 50 til 150m², som også kan være alternative bygg på denne tomten.

 

Skibakkene på Brokke er blant Sørlandets flotteste, og terrengparken har blant annet et av Norges største Big-Jump og eget trekk. For de minste tilbyr Brokke et barnebånd på 50 meter med to løyper. I tillegg til preparerte løyper, er det også fantastiske muligheter for frikjøring.

Om sommeren  finn du kilometer på kilometer med vidder fulle av multer og bær. Her er toppturer, sykkelstier og merkede turløyper. Vil du bade er det mange vann å velge mellom, enten du vil stupe og skli i kulpene eller bade i et tjern helt for deg selv.

Løefjell Vest har 34 tomter. Området er sentrumsnært, sørvendt, lunt og med utsikt mot Brokke Alpinsenter. I bakkant av hyttefeltet reiser det massive Løefjødd seg. Her har du mulighet for klatreturer og en Via Ferrata ligg «like rundt hjørnet»

På nettsiden brokke.com, facebook eller på instagram finner du mange nyttige opplysninger om området på Brokke og aktiviteter der.

 

Se hele annonsen på finn.no her