BYGGELEDER / KONSTRUKTØR

Eiken Hytter A/S søker byggeleder / konstruktør i 100% stilling. Bedriften er lokalisert i Eiken i Indre Vest Agder.
Vi leverer bygg over store deler av Sør Norge, med hovedvekt på de sørligste fylkene.
Vi ser etter en strukturert og teamorientert byggeleder som tar ansvar for å lede byggene i mål til rett tid, og med høy kvalitet.

Du må være trygg i faget, beslutningssterk og kunne gjennomføre prosjektene. Det forventes god oppfølging av kunder og leverandører. Du må evne å finne gode løsninger til det beste for bedriften og kunden.

Det er også ønskelig med prosjekterings erfaring. Det påtenkes deltagelse i konstruksjons arbeidet i bedriftens trivelige lokaler i Eiken. Bedriften er middels stor i hyttebransjen, med produktspekter som boliger, hytter og rekkebygg, og har egen avdeling for elementproduksjon.
Bedriften har ulike hytteserier  tiltenkt de behov som kreves i et svært variert landskap.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

-Erfaring med byggeledelse av boliger/hytter.

-Erfaring som prosjektleder.

-Erfaring med prosjektering av boliger/hytter.

-Erfaring med relevante tegne- og konstruksjons program.

 

Det tilbys spennende og varierte arbeidsoppgaver, med oppfølging i byggeprosessen fra start  til ferdig overlevert bygg.  Prosjektering  av trehuskonstruksjoner,  fra  høyfjell eller innlands- strøk og fram til våre sjø nære områder. Vi tilbyr betingelser etter kvalifikasjon.
Vi er en uformell , trivelig og engasjert gjeng,  som ønsker å skape gode løsninger og resultater. Vi tilbyr deg å være en del av en bedrift i utvikling, med base i norske produkter og byggeskikk.

Søknad  kan sendes innen 20. mars 2017:  sh@eikenhytter.no eller pr post: Eiken Hytter A/S  – Eikenveien 334 – 4596 Eiken
Merk : Søknad 
Eventuelle spørsmål stilles til : Sigbjørn Handeland, på mail eller tlf 94894316 / 90515745