Eiken Hytter A/S søker konstruktør / ingeniør / tekniker i 100% stilling.

Bedriften er lokalisert i Eiken i Indre Vest Agder. Vi leverer bygg over store deler av Sør Norge, med hovedvekt på de sørligste fylkene.
Vi ser etter en strukturert og teamorientert person som må være trygg i faget. Du må evne å finne gode løsninger til det beste for bedriften og kunden.

Konstruksjons arbeidet skjer i bedriftens trivelige lokaler i Eiken. Bedriften er middels stor i hyttebransjen, med produktspekter som boliger, hytter og rekkebygg, og har egen avdeling for elementproduksjon. Det er også ønskelig med prosjekterings erfaring.
Bedriften har ulike hytteserier tiltenkt de behov som kreves i et svært variert landskap.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

-Erfaring med prosjektering av boliger/hytter.

-Erfaring med relevante tegne- og konstruksjons program.

-Erfaring som prosjektleder.

 

Det tilbys spennende og varierte arbeidsoppgaver i byggeprosess fra start  til ferdig overlevert bygg.  Prosjektering  av trehuskonstruksjoner,  fra  høyfjell eller innlands- strøk og fram til våre sjø nære områder. Vi tilbyr betingelser etter kvalifikasjon.
Vi er en uformell , trivelig og engasjert gjeng,  som ønsker å skape gode løsninger og resultater. Vi tilbyr deg å være en del av en bedrift i utvikling, med base i norske produkter og byggeskikk.

Søknad  kan sendes innen 10. januar 2022:  oko@eikenhytter.no
Merk : Søknad 
Eventuelle spørsmål stilles til : Ole Kristian, på mail eller tlf 480 27 450