30 år med skreddersydde drømmer

Eiken Hytter markerer i år sitt 30-årsjubileum, og det er en glede å kunngjøre at vi feirer denne betydningsfulle milepælen med en fornyet profil og logo!

Siden starten i 1994 har vi dedikert oss til å skape unike, skreddersydde hytter og hus til fornøyde kunder over hele landet, og nå ser vi fremover mot de neste 30 årene!
Mye har forandret seg siden 1994, og vi ønsker å være fremoverlente og ta gode valg for fremtiden hvor vi tilpasser oss etter beste evne.

I dagens verden, der bærekraft er blitt en sentral del av vårt kollektive ansvar, ønsker Eiken Hytter å legge ekstra vekt på bærekraft i vår virksomhet.
Vi forstår at bygging av fremtidsrettede løsninger må ta hensyn til miljøet. Derfor vil vi strekke oss langt for å skape hytter på naturens premisser.

Noen av Eiken Hytters kjernestyrker har alltid vært vår fleksibilitet og kvalitet.
Mens flere leverandører tilbyr standardmodeller med få muligheter for egne tilpasninger, har vi skilt oss ut ved å la kundene skape sine egne drømmer.
Vi er stolte av å være nærmest som et arkitektfirma som gir våre kunder muligheten til å utvikle sine drømmer til virkelighet.
Dette skaper unike, personlige hytter og hjem som gjenspeiler individuelle ønsker og behov.

Eiken Hytter er her for å gjøre dine drømmer til en varig, bærekraftig virkelighet.
Vi ser frem til de kommende 30 årene med innovasjon og skreddersydde løsninger!